Beste Ouder/Verzorger,

De scholen zijn weer begonnen! Heel fijn dat de kinderen weer meer ritme kunnen gaan krijgen. Na een lange (covid-19) periode met wisselende regelmaat is uit onderzoek gebleken dat het poetsen bij kinderen ook wat aan structuur heeft gemist. Graag ondersteunen we u bij het (weer) goed verzorgen van het kindergebit op de rit te krijgen. We nodigen jullie daarom uit voor een adviesconsult bij onze Kindertandverzorgende Mirjam Jansen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Als kindertandverzorgende ben ik gespecialiseerd om de kindermond zo gezond mogelijk te houden. Graag kijk ik samen met jullie als ouder en met jullie kind naar de mogelijkheden om de mondverzorging thuis zo in te richten dat je met de dagelijkse verzorging gaatjes vrij kan blijven. Natuurlijk kan je ook voor andere vragen of behandelingen terecht. Ik zie jullie binnenkort.

Omdat dit consult uit basisverzekering wordt vergoed zijn er voor u geen kosten aan verbonden.

Wilt u graag gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact op met de kliniek voor het maken van een afspraak via ijsselstein@naar-de-tandarts.nl of 085-0290954.

Samen houden we de mond gezond!

Team De Tandarts
Boerhaaveweg 25
3401 MN IJsselstein