Precies één jaar geleden opende wij voor u onze deuren op de Boerhaaveweg 25.
Met nog een verbouwing in volle gang, hebben we destijds onze eerste patiënten met open armen ontvangen. En één jaar later doen we dat natuurlijk nog steeds; de verbouwing is klaar maar de kliniek is nooit af.

Team staat voor u klaar om de meest complete zorg te bieden

Het goed op elkaar ingespeelde team staat elke dag voor u klaar. Inmiddels is het team uitgebreid met nog meer enthousiaste specialisten. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en zo de meest complete en beste zorg te bieden.

Tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit

Het is onze visie tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit te leveren, gebruikmakend van moderne en innovatieve technieken met aandacht voor u als patiënt. Onze gespecialiseerde teamleden onderwijzen collega vakgenoten door artikelen te publiceren en lezingen te geven. Dit doen wij onder andere op het gebied van kindertandheelkunde, reconstructieve tandheelkunde en implantologie.

Dankbaar voor uw vertrouwen en alle positieve reacties

Naast de patiënten van tandarts Onno van den Burg hebben we ook veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen in onze kliniek. We willen iedereen hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn blij met alle positieve reacties.

Persoonlijke feedback

Vanuit onze visie met persoonlijke aandacht, waarderen wij uw feedback. Daarom verloten wij één Oral B elektrische tandenborstel t.w.v. €249,- voor reviews die gegeven worden via Google of Zorgkaart Nederland. De winnaar zal op 1 november worden getrokken en ontvangt een persoonlijk bericht van ons.

Je verjaardag vieren doe je samen

Vanwege ons één jarig bestaan willen de kinderen die bij ons zijn in ingeschreven (of waarvan de ouders zijn ingeschreven) én in 2021 één jaar zijn geworden of nog moeten worden, extra in het zonnetje zetten. Vanaf vandaag ligt er op de praktijk een verrassingspakket voor hen klaar. Wees er snel bij want op=op!

Samen met u doen wij er alles aan om uw gebit gezond te houden en een stralende lach te bezorgen. We hopen u binnenkort weer te zien de praktijk.

Met vriendelijke groeten,

De Tandarts
Boerhaaveweg 25
3401 MN IJsselstein
085-0290954