Persoonlijke feedback

Dit is de laatste mogelijkheid om een Oral B elektrische tandenborstel t.w.v. €249,- te winnen door een review te geven op Google of Zorgkaart Nederland. De winnaar zal op 1 november worden getrokken en ontvangt een persoonlijk bericht van ons.

Nieuwe collega

Vanaf deze maand is onze nieuwe tandarts collega Melanie Djiauw bij ons gestart.
Ze is in 2008 afgestudeerd aan de ACTA te Amsterdam. Naast ervaringen op te hebben gedaan in verschillende praktijken heeft ze ook vrijwilligerswerk gedaan in Cambodia en Loas. Ze volgt regelmatig bij- en nascholing op in de esthetische en restauratieve tandheelkunde en is bezig met een opleiding orthodontie. Ze zal op dinsdag in onze kliniek werkzaam zijn.

Behandelkamer 3

Door het grote enthousiasme waarmee wij zijn ontvangen in IJsselstein wordt in november onze derde behandelkamer geopend. Wij danken u nogmaals hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het delen van uw ervaringen aan uw familie, vrienden, collega’s en kennissen. Door deze extra kamer te openen hopen wij de wachttijd te beperken en bredere behandeltijden voor u aan te kunnen bieden.

João Speijer vanaf 22 november op maandag aanwezig

Wist u dat onze collega João Speijer naast zijn werkzaamheden in onze kliniek ook studeert? Vanwege wijzigingen in zijn studierooster zal hij vanaf 22 november 2021 op maandagen de hele dag aanwezig zijn en woensdagen tot 12.00u.

Samen met u doen wij er alles aan om uw gebit gezond te houden en een stralende lach te bezorgen. We hopen u binnenkort weer te zien in de praktijk.

Met vriendelijke groeten,

De Tandarts
Boerhaaveweg 25
3401 MN IJsselstein
085-0290954