Tandartspraktijk in IJsselstein

De Tandarts is een professionele tandheelkundige kliniek waar het leveren van kwaliteit en een persoonlijke benadering al jaren hoog in het vaandel staat. Voor een mooie glimlach bent u bij De Tandarts in IJsselstein aan het juiste adres! 

Inschrijven

Alle tandheelkundig zorg onder één dak

We bieden u complete tandheelkundige zorg van A tot Z. Naast de reguliere tandheelkundige zorg kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan specialistische behandelingen zoals implantologie, orthodontie en esthetische tandheelkunde.

Preventie
Kindertandheelkunde
Vullingen
Wortelkanaalbehandelingen
Kroon en brugwerk
Implantologie
Esthetische tandheelkunde
Protheses
Orthodontie

Het team van De Tandarts in IJsselstein

Met een gedreven team van specialisten, tandartsen en mondhygiënisten verzorgen wij het totaalpakket aan tandheelkundige zorg. Wij hechten veel waarde aan goede tandheelkunde met de beste tandtechniek. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit gezond en mooi te maken en houden.

Bekijk ons team

Onze werkwijze

Het eerste consult bij De Tandarts in IJsselstein is een kennismaking. We bespreken uw algemene gezondheid, evalueren uw wensen en/of klachten en onderzoeken uw mond, gebit en tandvlees. Tijdens het eerste consult maken we röntgenfoto’s om tot een goede diagnose te komen. Aan het eind van het consult bespreken wij met u de status van uw gebit inclusief het behandelplan. Indien gewenst ontvangt u van ons een gespecificeerde kostenbegroting.

AFSPRAAK MAKEN
LOCATIE

Boerhaaveweg 25
3401 MN IJsselstein 

Navigeer
OPENINGSTIJDEN
Maandag    8:00 – 17:00 uur
Dinsdag    8:00 – 17:00 uur
Woensdag    8:00 – 17:00 uur
Donderdag    8:00 – 17:00 uur
Vrijdag    8:00 – 17:00 uur

Schrijf u in bij De Tandarts in IJsselstein

Bent u op zoek naar een tandarts in IJsselstein? U bent van harte welkom in onze nieuwe praktijk!

Wilt u een afspraak maken of u inschrijven als patiënt? Bel naar 085 029 09 54 of vul het contactformulier in. Ook voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Schrijf u in
Naar contact