Beste klant,

Via een e-mail deze zomer heb ik u op de hoogte gebracht van het feit dat mijn tandartspraktijk O. van den Burg verhuisd is naar een nieuwe locatie aan de Boerhaaveweg 25 te IJsselstein. Sindsdien heet onze praktijk De Tandarts.

Tevens heb ik u ervan op de hoogte gebracht dat voortaan het plannen van een afspraak via e-mail of telefoon zal plaatsvinden. Het is niet meer mogelijk online een afspraak in te plannen. Ik heb gemerkt dat dit voor velen erg wennen is en hierdoor het plannen van controles uitgesteld wordt.

Voor behoud van een gezond gebit is het natuurlijk van belang dat uw gebit tijdig gecontroleerd wordt. Zeker in een jaar waarin mogelijk al een periodieke controle door Corona is komen te vervallen.

Graag ontvangen mijn (nieuwe) collega’s en ik u dit jaar nog in onze prachtige nieuwe kliniek. Er is dit jaar nog mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Wellicht is dit voor u ook gewenst rekening houdend met uw aanvullende zorgverzekering.

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken voor het inplannen van controle afspraak op 085-0290954 of bel direct via de onderstaande knop.

Bel ons 085-0290954

Omdat ik continuïteit van zorgverlening hoog in het vaandel heb staan, is het mogelijk dat u reeds gebeld bent door een van mijn collega’s en al een afspraak heeft ingepland.

In de hoop u spoedig weer te ontmoeten,

Met vriendelijke groeten,

Onno van den Burg
De Tandarts
Boerhaaveweg 25
3401 MN IJsselstein